HomeEvenimenteMWCStream video Ultra HD wireless de pe smartphone, posibil la MWC 2013

Stream video Ultra HD wireless de pe smartphone, posibil la MWC 2013

image

Credeți că e posibil să se facă streaming video la rezoluție 4k de pe un smartphone pe un televizor? LG a arătat la MWC 2013 că se poate și că soluția merge wireless.

Tehnologia de transfer WiFi Ultra HD e prezentă pe modelele noi de smartphone-uri lansate de LG.

“Datorită tehnologiei noastre inovative de transmisie Wireless Ultra HD, utilizatorii se pot bucura acum de accesarea conţinutului telefoanelor mobile pe cele mai avansate televizoare Ultra HD,” a declarat Dr. Jong-seok Park, preşedinte şi CEO al companiei Mobile Communications a LG Electronics. “Prin dezvoltarea acestei tehnologii de vârf, LG confirmă din nou poziţia de lider pe segmentul de convergenţă a display-urilor şi a telefoanelor mobile, pentru a oferi o experienţă de neegalat în ceea ce privește vizualizarea conţinutului de neegalat.”

LG spune că pe durata transferului, conţinutul multimedia este adaptat în mod automat la rezoluţia ecranului TV, oferind astfel o imagine perfectă în timp real. Și că sistemul de transmisie LG Wireless Ultra HD utilizează mai puţin de jumătate din energia pe care o folosesc alte tehnologii similare de transfer. Această performanță este atinsă reducând încărcarea CPU-ului şi a altor resurse hardware ale telefonului.

LG World First Wireless Ultra HD Transmission

Sună bine în teorie. Rămâne să vedem în practică cât de valide sunt afirmațiile.

Via theverge, vedeți streaming-ul Ultra HD în acțiune ca să vă lămuriți ce înseamnă:
[embedplusvideo height=”337″ width=”550″ standard=”http://www.youtube.com/v/ypqlzXMGjog?fs=1″ vars=”ytid=ypqlzXMGjog&width=550&height=337&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5436″ /]

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep