HomeFeaturedFocusIE 10 disponibil pentru download pe Windows 7

IE 10 disponibil pentru download pe Windows 7

image

Microsoft a lansat versiunea 10 de Internet Explorer și pentru utilizatorii de Windows 7, cu suport pentru mai multe limbi, inclusiv cea română. Poate fi descărcat de pe site-ul Microsoft în variantele x32 și x64.

Față de IE 9, versiunea 10 de Internet Explorer se pare că este optimizată pentru utilizarea din zona mobilă cu o performanță mai bună pe JavaScript, compatibilitate cu HTML 5 și CSS 3 etc.

Toate mesajele de MK date de Microsoft, Google sau Mozilla pentru produsele proprii încep să fie inutile, toate cele trei produse fiind la un nivel similar de performanță. Dacă vă tentează să vedeți cum arată IE 10, puteți să îl descărcați și pe Windows 7. Dar nu e obligatoriu, update-ul nefiind instalat automat.

Ce vă pot sfătui este ca indiferent de platforma de browsing pe care o aveți, să fiți permanenți deschiși și la una, două alternative. Eu folosesc Chrome aproape permanent, dar pentru asta mai am și IE 10 (pe Windows 8) activ pentru situațiile în care navigarea se face de pe un dispozitiv touch.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

5 COMENTARII

  1. @Ionut sigur de acolo o fo? Ca eu am schimbat la DNS-uri…ca pe ciorapi…si la multe site-uri si aproape de fiecare data se facea aproape instantaneu. Sau poate au avut astia de la rotld ceva probleme (am mai patit sa fie picat portalul). Dar bine ca-i rezolvata problema…si pot sa-ti fiu in continuare un ghimpe in coaste 😛

    P.S. No, notificarea pe mail? Ceva nou?

  2. @Roland
    Daca nu folosesti, nu il instala. Desi daca ai IE pe sistem ar fi bine sa il aduci la cea mai noua versiune.

    @bolovan
    Schimbare de DNS care nu a fost aplicata de rotld nici dupa 72 de ore. Institutiile statului roman care isi permit sa isi bata joc de lume fara sa fie trase la raspundere

  3. @Roland baiete esti nesimtit, cum sa nu te ajute…ii un produs facut de microsoft. N-are cum sa nu te ajute. Nu exista produs microsoft care nu te ajuta…Asta crezi tu ca n-ai nevoie de IE. Asculta tu pe calauzitorii de la microsoft…IE (de fapt..ca toate produsele lor) sunt indispensabile vietii (fie online sau offline)

    @Ionut are suport pentru html?
    No ce a avut site-ul vostru de nu a mers vo 3 zile?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep