HomeFeaturedFocusTableta Surface Pro vândută mai repede decât se aștepta Microsoft

Tableta Surface Pro vândută mai repede decât se aștepta Microsoft

image

La finalul săptămânii trecute Microsoft a pus în vânazare Surface Pro, varianta mai puternică a sistemului Surface, construită în jurul platformei Intel și a sistemului de operare Windows 8 Pro.

Cele două versiuni: cu 64 și 128 GB pentru stocare s-au epuizat destul de repede online, fapt pentru care locațiile magazinelor Microsoft Store au fost ceva mai animate decât la lansarea Windows RT.

În ciuda review-urilor nu foarte pozitive pe care Surface Pro le-a primit chiar în ziua lansării – Microsoft a avut grijă să trimită unități de test la cele mai mari publicații din lume – Surface Pro pare să fi fost un succes de moment pentru Microsoft.

Faptul că în doar câteva ore stocurile s-au epuizat poate fi interpretat decât că Microsoft nu a putut să estimeze corect cererea (din nou?!).

Mai jos e un review video făcut de cei de la TheVerge ca să vă faceți o idee despre ce e Surface Pro și cum se comportă în utilizare.

Mie unul mi-a stârnit interesul și aș fi curios să mă joc un un Surface Pro cu toate că nu cred că mi-aș schimba în acest moment MacBook-ul Air cu un Surface, indiferent de versiunea sa.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep