HomeFeaturedFocusUna albă și una neagră pentru BlackBerry

Una albă și una neagră pentru BlackBerry

BlackBerry-Bold-9700

După ce s-au arătat optimiști în ceea ce privește succesul noului lor flagship, BlackBerry Z10, lucru care se baza și pe vânzările surprinzătoare din primele zile de după lansare, atât în Marea Britanie cât și în Canada, cei de la BlackBerry (pentru că nu se mai numesc Research In Motion) primesc și vești mai puțin îmbucurătoare.

Se pare că unul dintre clienții corporate mari ai companiei, Home Depot, a anunțat că va schimba telefoanele a circa 10.000 de angajați din BlackBerry în iPhone. Lovitura se pare că s-a resimțit mai puternic decât ar părea la o primă vedere, pentru că, după anunțarea acestei schimbări, acțiunile BlackBerry la bursă au scăzut cu 4.6 procente în ziua următoare, evoluție care conform celor de la Cnet este influențată în mod direct de manevra celor de la Home Depot.

Totuși, o rază de speranță pare să se ivească pentru BlackBerry. United States Immigration and Customs Enforcement Agency, un alt client mare care anunțase că va migra către iPhone, se pare că a anunțat că va derula totuși un program pilot cu noile aparate BlackBerry înainte de a lua o decizie definitivă. Avînd în vedere eforturile pe care cei de la BlackBerry le fac pentru a se redresa, merită totuși o șansă.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep