HomeFeaturedFocusWelcome: Asus PadFone 2 lansat în România

Welcome: Asus PadFone 2 lansat în România

Lansare ASUS PadFone2 in Romania

Hibridul smrtphone/tabletă/netbook lansat de Asus anul trecut are acum o nouă versiune: PadFone 2 a fost lansat oficial și în România. A doua versiune a conceptului PadFone (telefonul tabletă) vine cu îmbunătățiri semnificative la mai toate capitolele, de la performanță la design și greutate. Este unul dintre cele mai interesante produse pe care am avut ocazia să le testez în ultima perioadă – din păcate timpul nu mi-a permis să scriu review-ul așa cum mi-am propus.

Din 6 februarie, PadFone de la ASUS este disponibil în România cu prețuri de 3400 de lei pentru versiunea cu 32 GB pentru stocare și 3800 de lei pentru varianta cu 64 GB. Oferta vizează atât modelul pe alb (hipsteri, atacați-l!) cât și cel pe negru.

ASUS PadFone 2 e construit în jurul unui procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro Quad-Core la 1.5GHz, cu ecranul Super IPS+ a cărui diagonală de 4.7” permite o rezoluție HD de 1280×720 pixeli. Luminozitatea este de 550cd/mp. Mai trebuie spus că display-ul este protejat cu Corning Fit Glass, o sticlă rezistentă la zgârieturi.

Autonomia este asigurată de bateria de 2140mAh pentru aproximativ 16 ore de convorbire 3G și 13 ore de browsing Wi-Fi. O nouă cameră de 13 megapixeli crește calitatea pozelor făcute cu smartphone-ul. În modul rafală, pot fi preluate 100 de cadre cu o viteză de 6 cadre pe secundă. Camera poate fotografia în timp ce înregistrează clipuri 1080p HD la 30fps sau 720p HD la 60fps. Performanțele fotografierii în lumină slabă au fost de asemenea îmbunătățite prin diafragma f/2.4 și procesorul de imagine dedicat.

Specificații tehnice Asus PadFone 2:

Sistem de operare Jelly Bean
Procesor / GPU Qualcomm Snapdragon S4 Pro (8064 + 9215m) Krait
Quad-core 1.5GHz / Adreno 320 GPU
Stocare / memorie 16/32/64 GB eMMC Flash + LPDDR2 2GB
ASUS WebStorage 50GB (2 ani)
Culori Negru / Alb
Conectivitate 802.11 a/b/g/n, WiFi Direct, Bluetooth 4.0 opțional NFC
GPS GPS, A-GPS &GLONASS
Ecran 4.7“ (1280 x 720) / 312ppi
Super IPS+ (550 nits)
Sticlă rezistentă la zgârieturi Corning

Ca si fapt divers, zvonurile dau deja o cifra de 1 milion de unitati livrate de Asus catre canalele de distributie.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

20 COMENTARII

  1. @Ioane…noh…sper sa ai parte de o recuperare fulgeratoare si usoara.
    Da…sigur ca-i aleasa corect…de regula noi astia ce ne dam pe site-urile de specialitate (IT/Tehnologie…etc…chiar dacas nu’s ce cauta microsoftul aici)…ne dam doar ca sa vedem poze cu gagice. Sigur…de asta am renuntat la electronica si m-am facut programator. Sa pot intra pe site-urile de IT ca sa vad poze cu gagice.

  2. Offf ioane…te-a distrus femeia…asta ma paste si pe mine? Eh…
    Dar tin sa te informez…ai ales foarte prost fotografia…crezi ca mai ii cineva interesat de text?

  3. @Ioane …sincer…nu ma intereseaza…imi iubesc viata prea mult…si nu vreau sa o scurtez abrupt.
    Am o nevasta misto, o iubesc, si arata bine (si nu, nu consum mult alcool)…si desteapta…si devreme acasa (de multe ori prea devreme…nu apuc nici macar sa dau 2-3 ture de formula 1 sau sa fac un dungeon in WoW)…si gateste bine (aprecierile negative au consecinte tragice asupra mea…)

  4. @Ioane dece? Cu noroc sau ghinion? sunt studente la medicina? Si au nevoie de un cadavru proaspat pe care sa faca autopsia? Nu uita…sunt insurat cu o olteanca pur sange (inclusiv in codul ei genetic ii trecut cromozomul de oltean)…dar cu toate astea…misto chestiile alea ce tin in mana…

    P.S.1 Dam…ai reusit sa-mi strici ziua…eu la 5 plec la soacra…in gorj.
    P.S.2 Exista un mit, cum ca oltenii sunt mari mancatori de praz…nimic mai fals…oltenii nu mananca praz…olteanu ia prazul, il mesteca si-l scuipa.

  5. Ce misto-s hibridele…vin la pachet?

    Sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat, sunt insurat

    P.S. Dam…acum vad ca-i vorba de telefoane…nu de hibridele ce tin telefoanele.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep