HomeFeaturedFocusBlackBerry are puls

BlackBerry are puls

heins3

Compania și-a anunțat rezultatele financiare pentru al patrulea trimestru al anului fiscal. Și lucrurile arată bine pentru BlackBerry. Pacientul începesă prindă culoare în obraji, dacă tot am pornit cu un limbaj medical.

Este primul trimestru după multă vreme, în care compania are profit. Mai exact 98 de milioane de dolari. Prin comparație, cu un an în urmă, pierderile atingeau pragul de 125 de milioane de dolari. Modelul de vârf al companiei, BlackBerry Z10, despre care o sa avem cât de curând un review, se vinde destul de bine. In puțin peste trei săptămâni, au fost livrate peste un milion de terminale. Am văzut că și comenzile tind să crească în volum, astfel că un singur client poate dubla vânzările de până acum ale acestui telefon, prin cea mai mare comandă din instoria BlackBerry.

Chiar și la bursă, după o perioadă lungă de stagnare, acțiunile companiei au crescut cu 1,5 procente. Alte cifre pozitive pentru BlackBerry sunt date de faptul că reușește să atragă clienți și de la concurență. Și peste toate aceste semne de revenire, pe care le-o dorim sincer, vine mesajul cumpătat al lui Thorsten Heins, CEO-ul companiei, care vorbind despre perioada de revenire pe care se pare că o va parcurce compania ale cărei frâie le ține, a declarat: “Getting back to a profitable quarter is just the starting line, not the finish line”. Finuț!

via Cnet

3 COMENTARII

  1. Un milion de telefoane intr-o singura comanda conteaza mult la increderea unei companii. In afara de cresterea vanzarilor le-a crescut cu siguranta si imaginea. BlackBerry o va duce bine anul acesta

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep