HomeFeaturedFocusPiatra pe care se chinuie să o scoată din apă zece înțelepți

Piatra pe care se chinuie să o scoată din apă zece înțelepți

facebookandroid01

Este dată de invitația respectivă, pe care au lansat-o cei de la Facebook, plină de mister și care lasă loc la multe interpretări. Înțelepții, fie ei Cnet, TheVerge, Engadget, au diferite variante asupra a ceea ce se va întâmpla pe 4 aprilie.

Unii spun că vom avea doar o versiune îmbunătățită a aplicației Facebook pentru Android, cei mai îndrăzneți spun că vom avea un Facebook-phone pe platformă Android. Asta deși Mark Zuckerberg a dezmințit aceste zvonuri în repetate rânduri. Dar să nu uită că fondatorul Facebook își dorește un viitor în politică, așa că își poate face de acum încălzirea.

Există și cei mai îndrăzneți dintre cei mai îndrăzneți, care ne spun și care va fi telefonul respectiv. Și anume HTC Myst, despre care s-a tot vorbit în ultima vreme. Configurația acestui aparat, dacă tot l-am adus în discuție, va include un procesor dual-core Snapdragon de 1.5GHz, 1GB RAM, 16GB de memorie internă un ecran de 4.3 inchi și o cameră principală de 5 megapixeli.

Ce ziceți, ce vor să spună cei de la Facebook prin „new home on Android”?

5 COMENTARII

  1. Cred ca se bazeaza destul de mult pe popularitatea Facebook in randul unui segment al populatiei, ca motor pentru vanzari. Problema este ca acest segment este foarte pretentios mai ales la aspect, la design (mai putin la detaliile tehnice). Daca reusesc sa faca un telefon “cool” (fostul Facebook-phone avea un aspect imbatranit de cativa ani) s-ar putea sa prinda!

  2. HTC a mai scos un Facebook phone care nu prea a prins. De ce ar prinde modelul asta? Nu isi dau seama ca cei ce care sunt interesati de domeniu vor preturi mici?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep