HomeFeaturedFocusBoot Camp 5 limitează suportul de drivere la Windows 7 și 8...

Boot Camp 5 limitează suportul de drivere la Windows 7 și 8 x64

image

Apple a lansat o nouă versiune Boot Camp prin care parcă dă o mână de ajutor Microsoft în promovarea Windows 7 și 8 x64. Versiunea 5 a lui Boot Camp, disponibilă prin update-ul de OS X 10.8.3 aduce printre alte îmbunătățiri și setul de drivere de Windows necesar instalării pe hardware-ul Mac al unui sistem de operare Windows funcțional. Driver-ele din pachet sunt pentru Thunderbolt, USB 3.0, Apple Trackpad și toate cipset-urile, plăcile wireless, audio, Bluetooth, tastaturi și acceleratoarele video. Plus Boot Camp Control Panel for Windows și System Task Notification.

Elementele acestea existau și până acum, fără optimizare pentru Windows 8 și cu suport și pentru XP. Se poate descărca pachetul zip al Boot Camp Support Software 5 cu o dimensiune de 554MB, de unde se pot extrage driver-ele.

Le-am pus pe un MacBook Air 2011. S-au instalat fără probleme ș nu există nicio lămâie activă. Sper că rezolvă și problemele de acces la SSD de care m-am tot lovit în ultima vreme pe MBA cu Windows 8 Pro x64.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep