HomeFeaturedFocusGigabot, o imprimantă 3D pentru generat obiecte de dimensiuni mari

Gigabot, o imprimantă 3D pentru generat obiecte de dimensiuni mari

gigabot3D

Probabil că cei de la Engadget știu cât de mult îmi place subiectul printării 3D și felul în care tehnologia de printare 3D își găsește aplicabilitate în medicină. Tocmai de aceea, articolul lor de astăzi legat de Gigabot, o imprimantă 3D care poate genera obiecte de dimensiuni mari dintr-o singură bucată, mi-a plăcut și nu pot să mă abțin să nu vă povestesc și vouă câte ceva despre acest proiect.

În linii mari, este vorba despre un proiect care caută finanțare prin Kickstarter și care, având în vedere domeniul și suma relativ mică pe care își propune să o strângă (40.000 de dolari), nu va avea nici un fel de probleme în a-și asigura viitorul. Proiectul își propune să ofere celor dornici o imprimantă 3D pentru acasă, capabilă să genereze obiecte de dimensiuni considerabil mai mari decât ceea ce făceau predecesoarele ei. Gigabot, căci așa se numește, este deja disponibilă la precomandă pentru suma de 2.500 dolari. Compania care se află în spatele acestui proiect este re:3D.

Chiar dacă aspectul final al imprimantei probabil că va mai suferi unele modificări pentru a o face mai prietenoasă, prin intermediul celor de la Engadget avem șansa să o vedem la lucru într-un filmuleț care îmi ridică o întrebare legată de “consumabilele” pentru o astfel de imprimantă. De fapt, chiar două întrebări. Oare de unde se vor putea procura consumabilele pentru un astfel de echipament și cât vor costa ele. Sper ca acel obicei de a oferi cumpărătorilor imprimante mai ieftine decât consumabilele pentru ele să nu se perpetueze și în zona aceasta, a print-ului 3D.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep