HomeFeaturedFocusGoogle în centrul atenției: Google I/O sold out în 49 de minute

Google în centrul atenției: Google I/O sold out în 49 de minute

image

Nu a fost nevoie nici măcar de o oră pentru ca biletele la conferința anuală Google I/O din 15-17 mai, dedicată dezvoltatorilor să fie epuizate. Anul acesta cei ce doreau să cumpere au fost nevoiți să îndeplinească două condiții: să aibă cont Google+ și să poată plăti prin Google Wallet. După cum se vede, nu a fost un împiediment teoretic.

Practic, Google Wallet nu a funcționat cum trebuie și mulți doritori s-au găsit în situația de nu putea achita și astfel au rămas pe afară. Evenimentul Google pare să fie tot mai atractiv ținând cont de faptul că an de an biletele se vând tot mai repede: 90 de zile în 2009, 50 de zile în 2010, 59 de minute în 2011 și doar 30 de min în 2012.

Poate că un factor important este și gadget-ul cu care vor pleca acasă participanții. Nexus în anii precedenți, posibil Google Glass anul acesta …

Serios vorbind acum, cota de piață de peste 69% a Android își spune cuvântul și în rândul dezvoltatorilor ce doresc să fie cât mai aproape de momentul în care noutățile sunt diseminate de Google.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep