HomeFeaturedFocusIT-ul și un alt fel de lobby

IT-ul și un alt fel de lobby

paul-jacobs

Am vorbit mai devreme despre inițiativa lăudabilă a lui Mark Zuckerberg. Fondatorul Facebook face lobby pentru educația tinerilor și pentru popularizarea IT-ului prin orice mijloace. Ba chiar intenționează să formeze un grup de lobby pe lângă Congresul Statelor Unite, format din oamenii cu funcții importante în IT, cu scopul de a influența cadrul legal din zona pieței muncii de peste ocean.

Acum ne oprim la un soi de lobby într-un scop total nou. CEO-ul celor de la Qualcomm, Paul Jacobs, s-a alăturat unei inițiative a primarului din Sacramento, Kevin Johnson, care își propune să păstreze echipa de baschet Sacramento Kings în orașul de baștină. Atât de tare s-a implicat boss-ul de la Qualcomm, încât s-a plasat pe un front rival cu Steve Ballmer, aflat în tabăra care își dorește să mute echipa în Seattle.

Până la urmă, la mijloc sunt mulț bani, chiar dacă provin din sport, și cei despre care discutăm aici sunt oameni de afaceri care probabil au identificat o oportunitate. Pe care, de la caz la caz, o asociază sau nu și cu pasiunea pentru sport.

via The Verge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep