HomeFeaturedFocusMicrosoft anunță conferința BUILD 2013, Windows Blue posibil să fie prezentat

Microsoft anunță conferința BUILD 2013, Windows Blue posibil să fie prezentat

image

După Seattle și Los Angeles, Microsoft a ales să țină conferința anuală BUILD (fosta Microsoft PDC) la San Francisco, în același loc în care se întâmplă și evenimentele similare Apple (WWDC) și Google (I/O), adică la Moscone Center. Și mai e o schimbare de plan: din toamnă, conferința este mutată în vară. Mai exact 27-29 iunie.

De obicei Microsoft a folosit PDC-urile și conferințele BUILD ca să anunțe update-uri importante pentru platforma Windows și serviciile asociate. Mutarea BUILD în vară poate să conincidă cu planurile de a lansa Windows Blue în toamnă? Leak-ul de Blue pe care l-am văzut weekendul ăsta s-ar putea să nu fie chiar o coincidență …

Sunt doar speculații încă.

Pe blogul Technet Steve Guggenheimer, Microsoft’s Corporate Vice President and Chief Evangelist, Developer & Platform Evangelism dă mai multe detalii despre eveniment. Focus pe platforma Windows, desktop, cloud și phone plus Office 365, Visual Studio, Xbox. Cam tot ecosistemul Microsoft ce trebuie să primească update-uri. Niciun fel de referire la versiuni.

image

Tradițional, toți participanții la BUILD s-au ales și cu un developer hardware: laptop-uri, tablete, telefoane. E un motiv în plus pentru participare Smile.

Pe 2 aprilie, 09:00 AM, PDT începe înregistrarea. Primii 500 de participanți au discount de 500 USD (de la 2095 USD la 1595 USD). Fiți pregătiți că discount-ul e mare.

Cine merge?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep