HomeFeaturedFocusLicăriri de speranță pentru BlackBerry

Licăriri de speranță pentru BlackBerry

blackberry

Cunoscută până acum ceva vreme sub denumirea de Research In Motion, compania care a adoptat denumirea aparatelor odată celebre BlackBerry și-a pus destul de multe speranțe în noul sistem de operare și în aparatele care-l utilizează, BlackBerry Z10 fiind purtătorul stindardului noii generații pentru companie și, totodată, speranța cea mare pentru o evoluție pozitivă.

Confruntată și cu bune și cu rele în ultima perioadă de timp, BlackBerry primește încă un semn că soarele poate reveni și risipi norii care planează asupra sa. Se știe că a existat o afinitate în rândul corporațiilor mari și a insituților de stat din diferite țări pentru acest brand și că aici a fost zona în care compania a câștigat cu adevărat cotă de piață. Iar atunci când au existat cazuri de corporații care au renunțat la BlackBerry, mulți au sărit să transforme acest lucru în sfârșitul de drum al acestei companii.

Vorbim acum despre o instituție de stat care se orientează înspre BlackBerry. Mai exact înspre modelul Z10. Și mai exact, cu un număr de 5000 de terminale. Greutatea este dată însă de țara și de numele instituției în sine. Vorbim de Germania și, mai mult, vorbim despre Biroul Federal pentru Securitatea Informațiilor din această țară, așa cum ne informează cei de la Engadget. Este un contract care înseamnă pentru BlackBerry un aport mare de capital financiar și un aport cel puțin la fel de mare de plus la capitolul imagine. Le doresc sincer să fie doar un început, pentru că, așa cum am mai spus-o și cu alte ocazii, un astfel de jucător face bine pieței de smartphone și utilizatorilor de pe această piață.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep