HomeFeaturedFocusTCL nu mai vrea sa foloseasca brandul BlackBerry. Sa fie sfarsitul?

TCL nu mai vrea sa foloseasca brandul BlackBerry. Sa fie sfarsitul?

BlackBerry

Este o veste tristă pentru fanii acestui brand, care se mai agățau de parteneriatul dintre compania canadiană și firma producătoare din China. TCL plătea licență către BlackBerry pentru a folosi acest nume pe piața de smartphone. Însă aparițiile au fost rare și destul de palide. În același timp, compania chineză care are drept de utilizare și asupra brand-ului Alcatel, pare să se fi decis să își crească propriul nume.

Astfel, ultimele apariții mai interesante venite de la TCL, au fost sub propriul nume, nu folosind brandurile BlackBerry sau Alcatel. Vezi TCL Plex, un mid-range interesant și atractiv ca preț și, mai apoi, seria TCL 10.  

Pe Alcatel au mai mișcat ceva, cu câteva entry-level-uri anunțate chiar la începutul anului, însă fanii BlackBerry au rămas cu buza umflată.

Acum vine și lovitura decisivă! Oficialii TCL au anunțat că nu au mai fost interesați să prelungească acordul de utilizare a numelui BlackBerry. Și sincer cred că bine au făcut. La fel cum cred că nu se vor înghesui alte companii să preia acest brand și să încerce să îl utilizeze pentru a scoate profit. Din păcate, cred că asistăm la un final urât al unei povești care a fost la un moment dat frumoase. BlackBerry a fost un nume mare în piața de smartphone și poate că ar fi meritat un altfel de deznodământ.

Din partea oficialilor companiei canadiente, deocamdată liniște deplină!

via AndroidAuthority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep