HomeFeaturedFocusNvidia se joacă cu focul

Nvidia se joacă cu focul

Tegra5-Logan

Și își asumă niște riscuri enorme, la fel ca un acrobat care merge pe sârmă, legat la ochi, deasupra unei gropi cu crocodili înfometați. Nori negri planează asupra viitorului acestei companii. Să vă explic foarte pe scurt care este situația care a condus la această perspectivă sumbră.

La GPU Technology Conference din San Jose, California, Statele Unite, CEO-ul Jen-Hsun Huang a anunțat câteva tehnologii și produse noi ale companiei. Printre acestea și cele două noi platforme mobile ale companiei. Deși nu foarte populare printre producătorii de smartphone sau tablete, există șanse ca ele să se regăsească într-un număr destul de mare de device-uri. Numele acestor două platforme mobile? Parker și… Logan!!!

I-am ras! Păi vă dați seama, dacă Apple are probleme în Mexic cu o denumire ca iPhone, ce facem noi cu Nvidia, care folosește acest nume, care se identifică cu o parte a brand-ului nostru de țară? La ce sistem juridic avem, plătesc mai mult pe șpăgi decât pe cele 40 de procente din vânzări, că doar n-o să le cerem mai puțin decît le-au cerut mexicanii celor de la Apple. Victoria e a noastra!

Lăsând deoparte pamfletul, inspirat și de situația de care s-a lovit Apple în Mexic, informațiile legate de cele două platforme noi propuse de Nvidia pentru piața de dispozitive mobile sunt reale, Logan fiind prevăzut să apară la începutul anului viitor. Nu pot să mă abțin, așa că trebuie să o spun: noi avem deja Logan 2, suntem cu mult în față! 🙂

7 COMENTARII

  1. @Cristi…la ora asta loganul are procesoare PI/166MHz si K6/200MHz si un Athlon 64 3500+…cel putin al meu are…si daca caut bine gasesc si ceva memorii ddr1 si unul-doua hdd-uri 😀

  2. Numele de cod pentru procesoare, GPU-uri etc nu sunt acoperite de copyright (atentie, nu e vorba de numele comercial ci codul intern), fiind nume de localitati, constelatii, personaje mitologice etc. Wayne, Logan si Stark sunt numele “din viata reala” ale lui Batman, Wolverine si Iron Man.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep