HomeFeaturedFocusUn nou maratonist se arata de peste ocean: BLU Studio Energy

Un nou maratonist se arata de peste ocean: BLU Studio Energy

De bine ce am discutat acum câteva zile despre Lenovo P70, un terminal de cursă lungă, pe care îl recomandă acumulatorul său de 4000 mAh. Ei bine, BLU stabilește noi standarde cu Studio Energy, un model pe care l-au anunțat încă de la CES și care acum vede lumina zilei din punct de vedere comercial. Ștacheta a fost ridicată la 5000 mAh, cea mai mare capacitate de acumulator pentru un smartphone. Este o auto-încoronare, neoficializată încă. Asistăm altfel la nașterea unei noi nebunii (pentru că nu cred că lucrurile se vor opri aici), după cea cu cel mai subțire smartphone. Parcă totuși, asta cu cel mai mare acumulator are ceva mai mult sens.

Conform producătorilor, uriașul acumulator (care și-a pus amprenta și pe dimensiunile fizice ale terminalului) poate duce 45 de zile în stand-by și 4 zile de utilizare agresivă. Aș vrea să îl văd pe Ionuț cum stoarce de energie un telefon de ăsta. Practic, restul specificațiilor sunt eclipsate, așa că le trecem în revistă rapid. Un ecran de 5 inchi și 720 x 1280 pixeli (294 ppi), un procesor quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB, cameră foto principală de 8 megapixeli, plus una frontală de 2 megapixeli și un Android 4.4 cu promisiuni de Lollipop.

Telefonul se vinde deja pe Amazon, la un preț de 149 de dolari. Și aici este o supriză destul de uriașă, mie mi se pare o afacere destul de avantajoasă pentru care stau departe de priză cu zilele. Numai că aventurierii respectivi trebuie să fie din Statele Unite. Deocamdată doar acolo se vinde Studio Energy, iar perspectivele de expansiune sunt destul de îndepăratate.

via PR Newswire

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep