HomeFeaturedFocusPlacă de surf cu motor electric, sau ski-jet ultra-ușor?

Placă de surf cu motor electric, sau ski-jet ultra-ușor?

Kymera-Electric-Powered-Body-Board-00

Cam asta ar fi întrebarea pe care oricine ar vedea produsul lui Jason Woods, care caută un viitor prin Kickstarter. Vorbim despre o combinație între o placă de surf și un skijet, care poartă denumirea de Kymera.

Și pentru că tot am încercat să arătăm că motorul electric este pentru bărbați duri, iată că venim acum în completarea acelei afirmații și, cu ajutorul Kymera, arătăm că motorul electric este și pentru salvamari. Spunem asta deoarece, pe de-o parte, Kymera este un produs care ar putea intra în dotarea salvamarilor pentru a-i ajuta pe aceștia în misiunile lor, pe de altă parte, este dotată cu un motor electric.

Cântărind 24 de kilograme cu toate bateriile incluse, Kymera te poate purta peste valuri cu o viteză de 24 de kilometri pe oră, timp de 8 până la 10 kilometri, cât îi permite autonomia. Prețul din campania Kickstarter, pentru varianta simplă, este de 2500 dolari, iar varianta profesională, care presupune un cost de 5500 de dolari, dedicată în special salvamarilor, vine și cu un porbagaj cu rol de încărcător solar.

Este un produs interesant, cel puțin pentru segmentul profesional amintit mai sus. Până la a vedea și pe litoralul românesc salvamari plutind pe „Kymere”, oferind siguranță turiștilor, mai e mult. Și scenariul în care vedem salavamari pe litoralul nostru, este de multe ori o… himeră!

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep