HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S4 Mini începe să apară în leak-uri

Samsung Galaxy S4 Mini începe să apară în leak-uri

galaxys4mini

Mişcarea nu surprinde foarte mult, poate doar ca viteză de apariţie după lansarea fratelui mai mare, Samsung Galaxy S4. În rest, este în stilul clasic al celor de la Samsung, de a livra produse pentru toate zonele de telefonie şi a atinge cât mai multe grupe de potenţiali clienţi. Practic Samsung face ceea ce mulţi aşteaptă şi de la principalul competitor Apple, o variantă ieftină de iPhone, tocmai pentru a-şi creşte cota de piaţă.

Şi tot în acelaşi stil Samsung, odată cu dimensiunea, potenţialul Samsung Galaxy S4 Mini, aşa cum ni-l prezintă cei de la SamMobile, mai pierde pe drum şi câte ceva la caracteristicile tehnice pe care le afişează.

Estimat să fie lansat undeva în Iunie sau Iulie, S4 Mini dispune de un ecran de 4.3 inchi Super AMOLED qHD cu o densitate de doar 256ppi, un procesor dual-core de 1.6 GHz şi un Android 4.2.2. Faptul că aceste caracteristici tehnice sunt cu mult sub cele ale fratelui mai mare, dar şi varianta dual-sim a lui S4 Mini, arată clar care este targetarea lui.

Din păcate, pentru cei dornici de un telefon de top, cu parametrii tehnici de ultimă generaţie, dar cu dimensiuni mai mici, odată cu Galaxy S4 Mini se mai duce o şansă. Asta în condiţiile în care informaţiile de mai sus sunt reale.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep