HomeGames ArenaSimCity , un adevărat spectacol de comedie

SimCity , un adevărat spectacol de comedie

simcity_20

SimCity a sosit pe meleagurile europene la sfârșitul săptămânii trecute, cu tot cu problemele sale de conectivitate. Aparent nu la fel de multe ca în Statele Unite, dar tot existente. Electronic Arts încearcă să repare aceste neajunsuri ale jocului, reușind între timp să mai reducă din problemele imense de conectivitate.

Drept compensație pentru tot ceea ce s-a întâmplat, pe lângă acel joc gratuit acordat celor care au cumpărat SimCity, Electronic Arts va încerca să redobândească încrederea publicului prin analizarea posibilității de a tranziționa jocul către un mod offline. Formularea folosită este puțin cam ambiguă, menționându-se că nu este sigură intenția de a face asta, dar se va analiza posibilitatea respectivă.

Între timp, petiții tot cer îndepărtarea oricărei forme de DRM, Amazon a scos temporar jocul de la vânzare, EA cam ezită să returneze contravaloarea jocului celor care își vor banii înapoi, dar au promis că nu vor suspenda conturile.

Electronic Arts are încredere în abilitățile sale de a repara această problemă în următoarele zile. Nu se știe câtă încredere au cei care au plătit un joc pe care nu îl pot folosi cum trebuie. Va fi interesant să vedem cum va afecta această problemă destul de gravă viitorul companiei pe termen mai lung.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

3 COMENTARII

  1. Si se mai plang ca e pirateria mare… cu DRM-ul asta de “kko”… mai ales Ubi… mi-am luat de Craciun HAWX 2 si e mai mare placerea sau pierzi conexiunea si sa iei totu de la capat + ca pe steam nu se livreaza si o tampenie de program care… e necesar pentru a rula jocul… si care cere update-uri de sute de MB (nu toti au la dispoztie tava de 100Mbs – in unele tari ISDN-ul e inca larg folosit… sau wimax la 10-20KBs… Sau… minunatiile de la Blizzard/Activision… Oamenii astia nu inteleg ca cine doreste sa pirateze, va pirata? Nu isi dau seama ca multi evita sa mai cumpere. Am asteptat jocul asta o gramada… acu ma duc sa mai bag o repriza de SimCity 4.
    @Ionut Balan de ce nu primesc instiintari pe mail cand e un nou comment? si cat ori 3 egal 15?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep