HomeFeaturedFocusSonim XP Strike IS, un telefon pentru omul dur cu nervii întinși

Sonim XP Strike IS, un telefon pentru omul dur cu nervii întinși

Sonim_XP_Strike_IS

Am tot prezentat în ultima vreme diverse telefoane smart cu caracteristici care le orientau clar către omul activ, dinamic și care își pentrece o parte din timp în medii mai puțin prietenoase, cu apă, praf sau șocuri mecanice. Nu are rost să mai insistăm, Caterpillar B15 este doar ultimul exemplu despre care am povestit.

Iată că în atenția noastră vine un nou astfel de aparat, care chiar plusează, dacă este să îi credem pe producătorii săi, cei de la Sonim Technologies. Trebuie menționat că nu mai avem de-a face cu un smartphone, ci cu un telefon obișnuit ca și funcționalități, dar neobișnuit ca și aspect și rezistență. Este vorba despre Sonim XP Strike IS, un aparat dintr-o serie nu tocmai nouă, dedicată celor care lucrează în condiții extreme. Construit să reziste înclusiv la căzături destul de puternice pe o suprafață dură, XP Strike IS este un telefon cu care poți pur și simplu să dai de pământ. Intenționat sau nu, ține de nervii fiecăruia.

Dacă din punct de vedere tehnic totul este modest, ecranul de 2 inchi QVGA sau memoria RAM de 256 MB fiind grăitoare din acest punct de vedere, în ceea ce privește prețul, modestia este aruncată la coșul de gunoi. 599 de dolari pentru Statele Unite. Marele plus este dat totuși, pe lângă rezistența sporită expusă mai sus, de autonomia uimitoare a aparatului. Care conform producătorului poate dura pînă la 13 zile, în funcție de modul de utilizare.

Personal îmi place genul acesta de telefon. Atât de mult încât am în mână un frate mai mic, Sonim XP 5300 J. După o perioadă de utilizare, o să revin cu un feedback în ceea ce privește autonomia sa (care cel puţin la nivel declarativ este una uimitoare), precum și alte senzații care te încearcă atunci când folosești acest tip de aparat.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep