HomeFeaturedFocusA doua generație de Nexus 7 își face apariția

A doua generație de Nexus 7 își face apariția

google-nexus-7

Produsul va duce mai departe politica Google de a oferi prețuri atractive cu scopul de a mușca o felie cât mai mare din piața de tablete mici, acolo unde principalul competitor rămâne iPad Mini. De asemenea, va fi în continuare un proiect comun al celor de la Google cu cei de la Asus și, conform celor de la Reuters, va vedea lumina zilei undeva în luna Iulie a acestui an.

Marea schimbare vine din zona procesorului, acolo unde se pare că cei de la Qualcomm cu al lor Snapdragon vor lua locul celor de la Nvidia și chipului Tegra 3. Mișcarea este una extrem de importantă în piața procesoarelor pentru device-uri mobile, pentru că estimările de vânzări pentru noul Nexus 7 se învârt în jurul cifrei de 8 milioane de bucăți.

Alte schimbări care vor fi aduse de noul model în comparație cu vechiul Nexus 7 sunt o rezoluție mai buna a ecranului și o dimensiune ușor mai mică. S-ar putea să avem și noua versiune de Android până în Iulie, dar acest lucru nu a fost încă confirmat. Odată cu noul Nexus 7, o parte din analiștii pieței de IT vă posibilă coborârea prețului pentru vechiul model până la borna de 149 dolari, pe care cei de la Google o targetează de ceva vreme. Sunt curios în ce fel va agita apele în zona de tablete mici un astfel de preț. Dacă luăm în calcul și o eventuală tabletă Surface de 7 inchi, o să fie chiar interesant de urmărit.

via Reuters

3 COMENTARII

  1. Mai avem de asteptat pana sa il lanseze oficial si pentru Romania. Pana atunci ramane piata libera si Vodafone – daca decid ca il vor aduce. Ramanand pe mana emag & co nu o sa vedem niocdata preturi bune.

  2. Nu cred ca preturile de piata autohtona vor fi influentate atita timp cit Google nu lanseaza oficial produsul in Romania.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep