HomeFeaturedFocusGame of Thrones ramâne cel mai piratat serial de televiziune

Game of Thrones ramâne cel mai piratat serial de televiziune

game-of-thrones-season-3

Ar fi cam pretențios să spun că acest lucru a reiești în urma unui studiu al celor de la TorrentFreak. Oricum, ei sunt cei care au furnizat datele care au stabilit care a fost show-ul televizat cu cele mai multe download-uri ilegale, titlu pe care Game of Thrones l-a cucerit fără emoții cu o medie de 3.9 milioane de downloaduri pe episod.

Tot ei confirmă această supremație cu un nou set de date care arată că la debutul noii serii, ecranizarea cărților lui George R. R. Martin. Ca o cifră care să ne dea o idee despre amploarea acestui fenomen de piraterie, unul dintre torentele monitorizate a raportat că nivelul de conexiuni simultane către primul episod din această nouă serie a atins la un moment dat cifra de 160.000. Se pare că Game of Thrones și-a propus să își păstreze supremația și în acest an.

Și mai impresionant decât aceste cifre este adevăratul motiv pentru care m-am decis să vă povestesc despre Game of Thrones de îndată ce am citit materialul celor de la TorrentFreak a fost lovitura revelatoare dată de faptul că România s-a bucurat de premiera acestei noi serii odată cu întreaga planetă. Încă nu îmi revin din uimire. Când se va copia acest model și în lumea telefoanelor mobile? Când vom vedea o lansare simultană de iPhone 8 sau Samsung Galaxy S7 la New York și la București?

via TorrentFreak

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep