HomeFeaturedFocusAltă figură marcantă care militează pentru schimbarea legii imigrației în SUA

Altă figură marcantă care militează pentru schimbarea legii imigrației în SUA

laurenepowelljobs

Se pare că inițiativa lui Mark Zuckerberg de a forma un grup mai mult sau mai puțin politic care să influențeze climatul legal în ceea ce privește imigrarea în Statele Unite și, implicit, dreptul la muncă, găsește tot mai multe ecouri în rândul oamenilor de IT cu nume celebre.

Am văzut că această poziție este susținută de figuri marcante din Google, Ben Fried, CIO-ul companiei fiind cel care și-a asumat o poziție mai critică asupra actualei clase politice și a felului în care văd aceștia IT-ul și evoluția lui, subliniind și el nevoia schimbării cadrului legal.

Acum, o nouă figură marcantă, cu nume celebru și cu legături foarte strânse cu IT-ul, se aliniază acestui curent de opinie tot mai popular. Este vorba despre văduva lui Steve Jobs și moștenitoarea unei părți importante din imperiul Apple, Laurene Powell Jobs. Cu atât mai grea este confirmarea sa că legile din Statele Unite din zona imigrării au nevoie de o slăbire a condițiilor în ceea ce-I privește pe candidați la cetățenie și pe doritorii unui loc de muncă legal, cu cât acest lucru se întâmplă cu ocazia primei apariții publice a doamnei Jobs în massmedia, după moartea soțului. Mai exact, în cadrul unui interviu televizat, difuzat pe NBC.

Nu știu dacă Mark Zuckerberg își va duce proiectul politic până la capăt, în ciuda faptului că a declarat acest lucru, dar cu siguranță ar avea succes într-o asemenea carieră, cu asemenea aliați. Este de remarcat și de admirat modul în care companiile mari uită de orice rivalitate atunci când vine vorba despre proiecte care țin de bunul mers al lucrurilor, proiecte în care bunăstarea națiunii este pusă înaintea propriilor interese.

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep