HomeFeaturedFocusAndroid şi Windows Phone îşi cresc cota de piaţă

Android şi Windows Phone îşi cresc cota de piaţă

4-1-2013kantarwp2

Cel puţin acesta este rezultatul unui studiu realizat de către cei de la Kantar, în care sunt prezentate cotele de piaţă ale sistemelor de operare pentru telefoane, pe diferite pieţe din lume, comparate cu cele din aceeaşi perioadă a anului trecut.

4-1-2013kantarwp3

În afară de cele două sisteme de operare, care au înregistrat creşteri pe toate pieţele studiate, restul competitorilor au evoluţii diferite în funcţie de ţara pe care se realizează clasamentul. Ar trebui totuşi să precizăm că în ceea ce priveşte BlackBerry, studiul este realizat pe o perioadă de timp care nu prea s-a intersectat cu apariţia lui BlackBerry Z10 şi a celorlalte telefoane care folosesc noua versiune a sistemului de operare. S-ar putea ca acea scădere pe care cei de la Engadget au insistat să o sublinieze să nu se mai regăsească în viitor, dat fiind faptul că BlackBerry pare că a prins un val destul de frumos. Mai mult, un procent de 55% din vânzările de telefoane cu BlackBerry 10 s-a dus la utilizatori care au migrat de la un alt sistem de operare.

La fel de interesantă ca evoluţia viitoare a acestui top cu un BlackBerry revigorat mi se pare şi situaţia din Mexic, acolo unde iOS stă rău de tot în comparaţie cu rivalii săi. Despre această situaţie nu s-a vorbit deloc în materialul celor de la Engadget. Să fie de vină, oare, faptul că nu prea există o explicaţie logică pentru această situaţie, sau un anumit fel de partizanat?

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep