HomeFeaturedFocusAngajatori de TOP devine primul eveniment hibrid din România.

Angajatori de TOP devine primul eveniment hibrid din România.

Stand Virtual

Cu alte cuvinte, după ediția fizică a evenimentului, acesta are o continuare online, care permite candidaților și companiilor să depășească barierele de distanță și tip pentru a putea interacționa.

„Ne propunem ca Angajatori de TOP sa fie un eveniment de referinta iar pentru a face acest lucru in fiecare an aducem innovatii in domeniul targurilor de cariera. Anul trecut am lansat in premiera sistemul de CV BarCODE care usureaza foarte mult procesul de aplicare pentru candidati dar si administrarea CV-urilor de catre companii. Anul acesta lansam primul eveniment hibrid de cariera din Romania, care combina avantajele unui eveniment virtual cu interactiunea directa oferita de evenimentul fizic” a declarat Adrian Stanescu, Project manager Angajatori de TOP.

Despre evenimentul fizic Angajatori de TOP am discutat deja, în urma desfășurării sale existând mai multe opinii exprimate de către cei care au participat din postura de expozanți.

„Asteptarile noastre ca si angajator sunt sa ocupam cat mai mult din joburile disponibile in urma participarii la targ. Recrutam pentru toate cele 3 orase pe care le avem in Romania: Bucuresti, Brasov si Sibiu” a declarat Iuliana Stan, Senior Recruiter, CGS Romania.

„Anul acesta, DB Schenker a interactionat cu un numar de peste 1300 de vizitatori care si-au lasat CV-ul pentru una dintre oportunitatile prezente. Am participat si la workshop-ul dedicat programelor de internship, unde am vorbit studentilor despre programele noastre si LearningByDoing. Am intalnit multi tineri in cautarea unui loc de munca, dar si foarte multi specialisti” a declarat Mihaela Lefter, Sef departament HR Academy, DB Schenker.

Evenimentul virtual Angajatori de TOP are loc între 24-27 aprilie pe www.hipo.ro. La el pot participa candidații care nu au ajuns în cele două zile de eveniment la Sala Palatului, cei care locuiesc în alte orașe sau cei care se află în afara țării. Tot ce trebuie să facă un candidat este să își creeze un cont și un CV pe portalul de cariera HiPO. Astfel vor putea accesa platforma 3D a evenimentului Angajatori de TOP care le permite să discute cu specialistii HR, să participe la conferințe online și să aplice la job-urile oferite de angajatori din toată țara.

Targ Virtual Exterior

Evenimentul se desfasoara la nivel national si permite participarea companiilor din toate judetele tarii. Câteva dintre companiile care au confirmat până în acest moment sunt: PepsiCo, Raiffeisen Bank, Thales Systems, Emerson, Oracle Romania, Genpact, Hilti Romania, Mysys, Adecco, Synygy Europa, Webhelp, NoBug, Schaeffler Technologies, Netop, Voxility, Macademian, Namco Bandai Romania etc

„Targul virtual este o continuare a acestui eveniment care le permite si candidatilor din alte orase, sau celor care nu au putut fi prezenti la Sala Palatului, sa acceseze ofertele noastre de angajare” a declarat Lavinia Protopopescu, Senior Recruitment Consultant – Gratuates, Oracle Romania.

Mai multe detalii despre ediția virtuală Angajatori de TOP vor fi disponibile pe www.hipo.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep