HomeFeaturedFocusVine sau nu vine Facebook Home pe iOS și Windows Phone?

Vine sau nu vine Facebook Home pe iOS și Windows Phone?

Facebook-Home

Este o întreagă dezbatere pe această temă, generată de un articol publicat pe Bloomberg, în care câteva afirmații ale oficialilor Facebook au lăsat loc de interpretări și speculații. Faptul că Android-ul este lăudat pentru deschiderea sa către aplicații terțe, ca Facebook Home, se cam contrazice cu stilul mult mai conservator al celor de la Apple, care este puțin probabil că vor oferi un spațiu atât de generos pentru Facebook Home.

Pe de altă parte, o afirmație a lui Mark Zuckerberg, conform căreia ceea ce se va face cu Apple (sau pentru Apple), se va face pe cale oficială și cu știința acestora, ne lasă să înțelegem că tocmai stilului conservator al lui Apple i se vor datora dimensiunile reduse pe care un Facebook Home pentru iOS le-ar putea avea. Dacă în Android cei de la Facebook și-au anunțat noua casă, glumind, am putea spune că în iOS vor primi cel mult o “cameră de doi pe doi”.

Tocmai de aceea, înclin să merg pe mâna celor de la TheVerge, care sunt mai sceptici în ceea ce privește șansele ca Facebook Home să fie văzut pe iOS decât cei de la Cnet. Facebook Home, așa cum îl știm acum, are șanse foarte mici de a fi integrat pe iOS sau chiar pe Windows Phone. Cel mai probabil o variantă modificată a aplicației, mult mai puțin invazivă, și probabil purtând un alt nume, se va regăsi și pe telefoanele cu sistem de operare de la Apple sau Microsoft.

via Bloomberg

1 COMENTARIU

  1. Facebook a lansat versiunea 6 pentru iOS si aduce o parte din functiile home printre care chat heads. Nu cred ca Apple sau Microsoft vor permite o aplicatie similara cu Home. Cel mai probabil vor fi actualizate in contunuare aplicatiile deja existente.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep