HomeFeaturedFocusBlackBerry primește ajutor și din țara natală

BlackBerry primește ajutor și din țara natală

rim-blackberry

Doar ce am vorbit, cu câteva zile în urmă, despre acea doză de patriotism pe care americanii o arată atunci când vine vorba despre iPhone, și care se răsfrânge și în vânzările și cota de piață Apple în Statele Unite, că, de bine ce mă întrebam de ce nu arată și canadienii același patriotism când vine vorba de BlackBerry, iată că tocmai din țara de origine vin semnale pozitive și pentru compania cunoscută până de curând ca Research In Motion.

Este totuși mai degrabă un patriotism al autorităților decât al populației, dar până la urmă nu contează atât de mult pentru companie de unde vin banii, cât timp ei vin. Banii în discuție vin de la Export Development Canada și merg către operatorul european Telefonica (unul dintre cei mai mari la nivel global, cu peste 315 milioane de abonați) cu dedicație foarte clară pentru cumpărarea de terminale și servicii BlackBerry.

Suma nu este deloc de neglijat, vorbim despre 256 milioane de dolari, și vine sub forma unei linii de credit cu condiții avantajoase. La fel ca și în cazul celei mai mari comenzi de telefoane din istoria BlackBerry, și această infuzie de capital pe care o vor primi s-ar putea răsfrânge asupra evoluției prețului acțiunilor la bursă. Vom vedea.

via TheGuardian

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep