HomeFeaturedFocusConcedierile continuă la Electronic Arts

Concedierile continuă la Electronic Arts

ea_logo1

Procesul de restructurare al companiei Electronic Arts continuă să ducă la slujbe pierdute. Nu au fost dezvăluite numerele oficiale, dar conform indicațiilor, concedierile ar putea afecta în jur de 10% din personal, ceea ce ar însemna până la 900 de indivizi.

Studiourile PopCap Vancouver și Quicklime Games (numele folosit acum de BlackBox, studioul ce a realizat seria NFS de la HP2 la The Run) au fost închise, conform declarațiilor foștilor angajați. La fel și divizia EA Partners, care era folosită de mai bine de un deceniu pentru publicarea jocurilor produse de alte companii din fonduri proprii, ca Left 4 Dead, The Secret World, Crysis și multe altele.

Electronic Arts este acum în proces de reorganizare și consolidare, sub Peter Moore pe partea de marketing, Todd Sitrin pe partea cealaltă de marketing și achiziții globale, în timp ce Origin va trece sub tutela lui Frank Gibeau, la EA Labels, cu Andrew Wilson ca noul său manager. Probabil habar nu aveți cine sunt jumătate din acești oameni, și nici nu contează.

Nu se știe dacă restructurarea va continua, cert este că Electronic Arts are în acest moment griji mai mari decât SimCity (care are mai multe bug-uri după ultimul său patch și efort de rebranding).

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep