HomeFeaturedFocusÎncă un serviciu Google pentru România: youtube.ro

Încă un serviciu Google pentru România: youtube.ro

x10sctmp1

De astăzi avem versiunea localizată a serviciului YouTube la www.youtube.ro. Semnificaţia lansării versiunii localizate nu constă doar în extensia .ro, implicaţiile sunt mult mai mari.

Utilizatorii din România au ocazia să descopere acum conţinut localizat, după cum veţi vedea la accesarea www.youtube.ro. Ceea ce înainte era extras din zona de conţinut internaţional este acum filtrat pentru România.

În al doilea rând, se va putea urmări respectarea drepturilor de autor şi pentru materialele video urcate din România pe serviciu. Adică oamenii vor putea să facă bani de pe urma lor. Aici am detaliat mai multe.

Din nou, merită să menţionez că odată cu venirea lui Dan Bulucea la conducerea filialei locale Google, se pot vedea foarte multe servicii noi ce au primit conţinut localizat. După Maps a venit Street View şi acum YouTube.

Păreri?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Este un prim pas, dar ar trebui ca toate serviciile Play precum și hardware – ul Nexus să fie disponibile, poate scăpăm de neobrăzarea EMAG și ceilalți în ceea ce privește politica de prețuri. Deasemenea ar trebui ca și dezvoltatorii români să poată publica aplicații plătite in Play.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep