HomeFeaturedFocusCONCURS: Castiga o pereche de casti Hercules HDP DJ M40.1

CONCURS: Castiga o pereche de casti Hercules HDP DJ M40.1

casti1

Revenim cu un nou concurs pentru cititorii noștri și pentru prietenii de pe Facebook. De această dată vă propunem o pereche de căști Hercules HDP DJ M40.1. oferite de către www.shop4pc.ro. Muzica sau sunetele din jocuri se vor auzi mai clar pentru unul dintre voi.

Pe cât de complicat poate părea numele acestor căști, pe atât de simplu vom încerca noi să facem concursul nostru. Tocmai de aceea, tot ceea ce aveți de făcut este să dați like paginii noastre de Facebook, Mobzine Romania (cei care au dat deja like intră automat în concurs) și să ne răspundeți printr-un comentariu la acest articol la următoarea întrebare: de pe ce device navigați cel mai frecvent pe internet? Variantele de răspuns, tot pentru a păstra lucrurile cât mai simple, sunt: desktop, laptop, tabletă, smartphone sau altele.

Concursul va dura până pe 30 Aprilie, iar noi ne agajăm să extragem un câștigător și să îi publicăm numele pe site și pe Facebook până pe data de 5 Mai. Mult succes tuturor participanților!

casti2

327 COMENTARII

  1. SINCER, CAND AVEAM SMARTPHONE INTRAM MAI DES DE PE TELEFON PE INTERNET PENTRU CA ERA MAI USOR, PUTEAM SA O FAC ORIUNDE SI PUTEAM SA FAC SI ALTE ACTIVITATI, PLUS COMODITATE SPORITA. INSA, ACUM INTRU DE PE DESKTOP.

  2. Eu unul navighez pe internet prin intermediul desktopului (cand am ceva research serios de facut), al laptopului/netbookului (cand sunt in deplasare, avantajele netbookului fiind dimensiunile compacte si greutatea mica) si pe telefon (din cand in cand). 🙂

  3. Desktop.

    —————————————————————
    P.S. ( pentru Martin Eusebiu, P.S. inseamna Post Scriptum, ca sa stie, deoarece am vazut ca este student la calculatoare, dar nu stie sa citeasca o adresa de mail)
    @ Martin Eusebiu……Mai jos, ca sa validezi comentariul, este un mic calcul aritmetic, ai reusit sa-l rezolvi singur, sau te-a ajutat cineva?
    Este o intrebare retorica, evident, stiu ca te-a ajutat probabil un copil de clasa a doua.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep