HomeFeaturedFocusVodafone propune un nou format de abonament

Vodafone propune un nou format de abonament

vodafone_red

Vodafone Romania a lansat pe piață noile abonamente RED, care permit utilizatorilor să se bucure de cel mai extins pachet de beneficii de la momentul actual. Cu noile abonamente RED, utilizatorii pot vorbi şi trimite SMS-uri nelimitat, în orice reţea naţională, beneficiază de trafic de Internet mobil inclus şi de un smartphone nou în fiecare an, precum şi de o gamă variată de aplicaţii, oferite gratuit.

Vodafone lansează trei pachete RED, fiecare dintre ele incluzând opţiunea de a cumpăra un smartphone de top, pentru doar 1 Euro:

RED 29 include minute şi SMS-uri nelimitate în orice reţea naţională, apeluri nelimitate către orice reţea europeană fixă, 500 MB trafic de date, spaţiu de stocare Cloud de 15 GB şi acces gratuit la Vodafone Protect, pentru 29 Euro/lună. În plus, clienţii care optează pentru RED 29 pot achiziţiona un Samsung Galaxy Fame sau un Huawei Ascend G510, pentru doar 1 Euro;

RED 45 oferă utilizatorilor minute şi SMS-uri nelimitate în toate reţelele naţionale, apeluri nelimitate în reţelele fixe europene, 2GB de trafic de date, 25 GB de stocare Cloud, 100 de minute în reţelele europene mobile şi utilizare gratuită a Vodafone Protect şi a Asigurarii Mobile, totul pentru 45 Euro/luna. Clienţii care activează RED 45 pot opta pentru un Samsung Galaxy SIII mini sau un HTC One SV, la numai 1 Euro;

RED 65 aduce apeluri şi mesaje nelimitate în orice reţea naţională, apeluri nelimitate către orice reţea europeană fixă, 250 de minute internaţionale în reţelele europene mobile, 4 GB trafic de date, 50 GB spaţiu de stocare Cloud şi utilizare gratuită a Vodafone Protect şi a Asigurarii Mobile, pentru 65 Euro/luna. Clienţii ce încheie un contract RED 65 pot achiziţiona un Samsung Galaxy SIII la numai 1 Euro, sau noul Sony Xperia Z, la 69 Euro.

Toate abonamentele includ trafic de Internet mobil la viteze de până la 43,2 Mbps.

“Portofoliul RED reprezinta un concept unic pe piata, ce permite utilizatorilor Vodafone sa comunice cu adevarat fara nicio grija, prin convorbiri si mesaje text nelimitate, in orice retea. In plus, pachetele includ trafic de date generos, precum si achizitia de smartphone-uri performante, la pretul de numai 1 Euro. Pachetele RED sunt gandite sa ofere combinatia ideala de beneficii la cel mai bun pret, aducand utilizatorilor adevarata libertate de comunicare, simplitate si usurinta in folosirea serviciilor noastre. In curand, cu vitezele 4G de pana la 100 Mbps, clientii nostri vor beneficia de cea mai buna experienta de Internet, cel mai rapid acces la aplicatii, continut video, jocuri online si streaming HD”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Clienţii care optează pentru oricare dintre cele trei pachete RED primesc gratuit şi aplicaţiile Vodafone Cloud, pentru stocarea fişierelor personale în siguranţă, online, şi accesarea lor de oriunde, precum şi Vodafone Protect, cu ajutorul careia smartphone-ul poate fi localizat şi blocat de către proprietar în cazul în care este pierdut sau furat, iar informaţiile personale pot fi şterse de la distanţă. In plus, aplicaţia oferă funcţia de antivirus pentru a proteja atât informaţiile din telefon, cât şi navigarea pe internet.

Mai mult, utilizatorii primesc, pe întreaga perioadă contractuală, şi un abonament gratuit la Zonga, primul produs românesc care oferă un conţinut muzical bogat, atât pe computer, cât şi pe telefonul mobil.

Pentru mai multe detalii despre oferta Vodafone, vizitați www.vodafone.ro.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep