HomeFeaturedFocusCrash-test: IT versus auto

Crash-test: IT versus auto

ipadvsnissan

Nu facem nici un fel de comparație între cele două industrii, despre care s-a spus de multe ori că sunt cele mai afectate de criza economică, pentru că nu suntem analiști economici. Și nici nu ne-am apucat de chestii mult mai fizice, nu că nu ne-ar interesa rezultatele, dar… ne temem pentru siguranța noastră și a voastră. Și a portofelelor noastre!

Totuși un astfel de crash-test a fost posibil pe teritoriul Statelor Unite, acolo unde un domn și-a așezat iPad-ul pe capota mașinii, și acolo l-a uitat. A pornit la drum, și la un moment dat, gadgetul cu ganduri sinucigașe a sărit de pe mașină. Ca să fie sigur de reușita suicidului său, și-a ales momentul cu precizie, nimerind exact în bara mașinii din imagine, condusă de o doamnă, numele nu este important.

Totuși, în ciuda impactului și a daunelor vizibile în imagine, tentativa a eușuat. Ne-o confirmă doamna respectivă, care spune că după impactul pe care nu l-a sesizat, a fost atenționată că are incorporat un sistem IT foarte modern, dar nu în bord, cum era normal, ci în bara din față a mașinii. S-a chinuit femeia să îl scoată, și… minune! iPad-ul buclucaș a pornit! Pac-pac (doi – zero), doamna deschide o aplicație și află numele proprietarului (voi cam în ce aplicație de pe tabletă vă țineți numele și numărul de telefon, ca sunt tare curios?), îl sună și îi returnează produsul mult încercat. Și se distrează on-line pe marginea situației.

Dacă vi se pare ceva dubios în toată treaba asta, trageți! Sparg eu gheața, spunând că doamna respectivă lucrează în PR și că fotografia ei a devenit destul de repede virală. Și că, deși nu ma pricep și niște opinii avizate sunt binevenite, mă mir că nu s-a deschis airbag-ul mașinii.

Revenind la partea de crash-test, promit că dacă ne apucă ceva în direcția asta, încercăm o variantă autohtonă. Așa că și aici sunt binevenite ideile.

via Cnet

2 COMENTARII

  1. Si maromta impletea apa minerala. Cam in ce conditii a zburat ipadul ala si s-a infipt direct in masina, fara contact cu soseaua?

    Cristi, ai iPad si nu stii cum sa scapi de el? Ma ofer sa il iau eu, nu e cazul sa il spargi.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep