HomeFeaturedFocusDe mâine începe Angajatori de TOP

De mâine începe Angajatori de TOP

005

Peste 15.000 de vizitatori, peste 90 de companii participante, în jur de 3.200 de oportunități de carieră pentru candidații cu experiență și persoanele entry-level, 30 de programe de internship&trainee, 25 conferințe și workshop-uri. Cam aceasta este, pe scurt și în cifre, cea de-a 14-a ediție a celebrului eveniment de carieră, care se va desfășura pe 12 și 13 aprilie, la Sala Palatului din București.

Accesul publicului va fi permis vineri 12 aprilie, în intervalul 10:00–18:00 și sâmbătă 13 aprilie, în intervalul 10:00–17:00, iar cei aflați în căutarea unui loc de muncă, sau, pentru cei mai obișnuiți cu mediul corporatist, în căutarea unei oportunități, CV-ul BarCODE este primul pas care trebuie făcut.

În funcție de numărul de locuri de muncă oferite în cadrul târgului, un top 10 al domeniilor de activitate arată astfel: IT Software, Vânzari, Customer Support, Contabilitate, Internship & Trainee, Marketing & PR, Achiziții, Telecomunicații, Inginerie, respectiv Administrativ.

“Anul acesta avem peste 30 de posturi deschise in cadrul targului si speram sa reusim sa completam cat mai multe. Posturile se intind de la cele pentru studenti fara experienta anterioara in domeniul jocurilor video, cum ar fi Game Tester, pana la joburi specializate ca Senior Engine Programmer. Ubisoft Bucuresti este intr-o continuare extindere si speram ca targul sa ne aduca resursele necesare” a declarat Ioana Angelescu, Recruitment & OD Manager, Ubisoft.

Mai multe detalii despre eveniment sau despre CV-ul BarCODE și folosirea acestuia pe perioada târgului, pot fi accesate pe secțiunea Angajatori de TOP de pe pagina oficială a evenimentului.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep