HomeFeaturedFocusFinala Romanian eSport Championship se apropie

Finala Romanian eSport Championship se apropie

sportelectronic

Suntem la cea de-a treia ediție a Romanian eSport Championship (ReC), competiție organizată de către ComputerGames.ro, a cărei finală va avea loc pe 25 – 26 mai, la Turbohalle, Bucureşti. Ca de obicei, partenerul tradițional al acestei competiții de sporturi electronice este Romtelecom, care va difuza evenimentul în direct, pentru a doua oară consecutiv, pe canalul Dolce Sport 2 şi pe www.dolce-sport.ro.

Calificările pentru marea finală Romanian eSport Championship, din ultimul week-end al lunii mai, s-au desfășurat timp de opt săptămâni, online. Jocurile ediției din acest an a competiției de sport electronic sunt League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive şi DOTA 2.

“Oficial, odată cu cel de-al treilea sezon al Romanian eSport Championship, intră în scenă CS: GO, acesta luând locul jocului Counter-Strike 1.6. În finală vor participa cele mai bune patru echipe de la fiecare competiție desfășurată online anterior, iar evenimentul va fi transmis online, în direct, pe www.dolce-sport.ro, dar şi la televizor, pe Dolce Sport 2”, a declarat Silviu Stroie, CEO ComputerGames.ro.

Premiile au o valoare totală de 6.900 de dolari și sunt distribuite în mod egal între competițiile de League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive şi DOTA 2.

Totodată, în cadrul finalei celui de-al treilea sezon al ReC de la Turbohalle va exista și o zonă dedicată spectatorilor interesați să participe la concursuri de StarCraft 2, FIFA 13 și ShootMania. Aceștia se vor putea înscrie la concursuri și vor putea câștiga premii ce constau în produse hardware.

Biletele pentru eveniment costă 15 lei și pot fi cumpărate de pe shop.computergames.ro.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep