HomeFeaturedFocusFinanțare reușită pentru două proiecte: Torment Tides of Numenera și Shroud of...

Finanțare reușită pentru două proiecte: Torment Tides of Numenera și Shroud of the Avatar Forsake Virtues

torment

Zilele trecute s-au împlinit speranțele fanilor genurilor RPG și nu este prima dată când se întâmplă acest lucru în ultima vreme. Aproape că am putea spune că ultimul an a fost de bun augur pentru acest gen. Propunerile de finanțare de pe Kickstarter ale jocurilor Torment: Tides of Numenera și Shroud of the Avatar: Forsake Virtues s-au încheiat cu succes, foarte mult succes.

Torment a devenit cel mai finanțat joc de pe Kickstarter, strângând aproape 4.2 milioane de dolari, plus încă vreo 130 de mii de dolari prin Paypal. Asta le-a permis să își atingă aproape toate obiectivele, mai puțin ultimul, cel de 4.5 milioane, ce urma să adauge o fortăreață pentru jucător. Totuși asta ar putea fi inclusă în joc, dacă în luna aprilie se vor mai strânge prin Paypal restul banilor. Limita de timp este de înțeles, din moment ce este cam dificil să începi lucrul la un joc fără să știi cu siguranță ce trebuie să fie în el.

Shroud of the Avatar a strâns 1.9 milioane pe Kickstarter, plus încă 130 de mii de dolari prin Paypal. Insuficient pentru uneltele dedicate modificării jocului, editorul detaliat pentru aspectul personajului, abilitățile de creat artă și… suportul pentru realitate virtuală (au rămas fără idei la final), dar destui bani pentru fiecare alt lucru pe care și l-au propus.

Acum, tot ce mai trebuie este să așteptăm până la sfârșitul anului 2014, sau mai probabil 2015.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep