HomeFeaturedFocusGoogle Street View și muzica country

Google Street View și muzica country

Google-Street-View-Gunnar

Suna a cacofonie, chiar dacă nu e (eventual o trecem în lista cacofoniilor acceptate) dar am lasat-o intenționat, pentru a nu folosi cuvinte și mai urâte. Pentru că primul imbold atunci când am citit despre cum o trupă/formație a organizat o ambuscadă asupra unei mașini Google pentru a fi filmată, a fost să exclam… muzica country.

În primul rând, fiind vorba despre Gunnar and the Grizzly Boys, este clar o formație, termenul de “trupă” fiind puțin cam prea pretențios. Apoi, este evidentă exploatarea ideii de Google Street View în scopuri de marketing, pentru că eu sincer mă îndoiesc că mașina celor de la Google a avut de-a face cu acest gen de incident.

Chiar dacă ideea de videoclip este interesantă, am văzut parcă exploatări instrumentelor Google în scopuri de marketing și mai interesante. Clienții prinși cu chiloții în vine într-un magazin sunt doar ultimul exemplu. Și cu toate acestea, este evindent că Gunnar și băieții urși s-au bucurat de o popularitate crescută după această idee năstrușnică. O să contribuim și noi la această popularitate cu clipul de mai jos.


via Cnet

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep