HomeFeaturedFocusLG arată o creștere în zona de mobile

LG arată o creștere în zona de mobile

lg-building-and-logo

Este bine să te gândești la viitor bine ancorat în prezent. Tocmai de aceea, deși Ionuț v-a povestit despre planurile de viitor ale LG, care ar putea aduce un grad de inovație destul de mare în zona de mobile, eu o să vă detaliez puțin din prezentul companiei, în zona financiară.

Nu de alta, dar am văzut că este o perioadă a publicării acestui tip de rezultate și nici cei de la LG nu se abat de la regulă. Și remarcăm destul de repede o creștere în zona de mobile, lucru care demonstrează că intenția coreenilor de a-și consolida poziția pe această piață începe să dea roade.

Există și zone cu scăderi, comunicatul de presă prezintă cifrele pe divizii din cadrul grupului, dar zona de mobile este una interesantă pentru noi. Avem acolo venituri de 2,96 miliarde de dolari și un profit de 122 milioane de dolari. Procentual față de aceeași perioadă a anului trecut, veniturile au crescut cu aproape 30 de procente. Avem și aici câteva cifre de vânzări, cea mai importantă arătând un total de 10,3 milioane de aparate vândute în acest prim trimestru al lui 2013. Cu Nexus 4 dar și cu mai noii Optimus G și chiar Optimus G Pro pe post de catalizatori.

Restul cifrelor vă las pe voi să le descoperiți dacă aveți răbdare.

via KoreaNewsWire

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep