HomeFeaturedFocusLG ține pasul și lanseaza în România un model de televizor UHD

LG ține pasul și lanseaza în România un model de televizor UHD

LG UHD TV

Este vorba despre televizorul Ultra HD de 84 de inci, model 84LM960, care vrea să ridice standardul de vizionare din propria locuință prin imagini uimitor de vii și clare. Suntem convinși că o va face, atât prin caracteristicile tehnice dispuse, cât și datorită prețului cu care este pus la vânzare, care va ridica și el standardele din living-urile fericiților posesori. Prețuri care, conform LG Electronics România încep cu 89.999 RON la retailerii DOMO și eMag.

Trebuie să remarcăm că produsul celor de la LG se situează sensibil mai jos în ceea ce privește prețul comparativ cu modelul de aceeași diagonală al celor de la Sony, lucru care ne dă speranțe că prețurile astronomice pe care le-am văzut la unele televizoare UHD se vor așeza la un nivel mult mai apropiat de realitate, dar și de buzunarele consumatorilor de rând.

Televizorul proaspăt lansat de LG încorporează tehnologia excepțională de procesare a imaginii, Triple XD Engine, care creează imagini vii cu 8 milioane de pixeli pe cadru, pentru o experienţă vizuală care uimește. În plus, funcția Upscaler prelucreaza imaginile FULL HD, astfel încât acestea se vor vedea foarte clar pe ecranul enorm, chiar și în cazul în care nu există conținut Ultra HD disponibil.

Pe lângă aducerea în România a acestui model UHD, care deschide bătălia pentru acest segment select al pieței de televizoare și la noi în țară, LG completează experiența de vizionare prin întreaga gamă de televizoare Smart 2013, care includ o varietate de aplicații și opțiuni pentru o experienţă de utilizare intuitivă.

“LG continuă să ofere consumatorilor din România cele mai captivante și intuitive experiențe de vizionare în propria locuință. Prin lansarea noului model revoluționar de televizor Ultra HD de 84 de inci, alături de modelele noastre de televizoare din gama Smart 2013, vom întrece toate așteptările acestora și vom demonstra poziția de top a companiei noastre pe segmentul Ultra HD și Smart TV,” a afirmat Bumseop Lee, președinte al LG Electronics România.

Televizorul LG Ultra HD are încorporată și tehnologia CINEMA 3D, aducând divertismentul 3D în arena Ultra HD. Uimitoarea rezoluție a ecranului, alături de efectele 3D, oferă o experiență de vizionare captivantă. În plus, noua telecomandă LG Magic Motion permite utilizatorilor să navigheze intuitiv pe interfața ecranului smart al televizorului Ultra HD. Meniul televizorului Smart Ultra HD include acum aproximativ 1.400 de aplicații și acces la o colecție din ce în ce mai mare de servicii de conținut premium, cum ar fi 3D World și Game World. Prin funcția SmartShare, televizorul LG Ultra HD se conectează pe ecranul imens la alte dispozitive de stocare externe precum tableta, PC, laptop sau smartphone, un mod simplu de a urmări conținut audio, video și fotografii disponibile pe aceste dispozitive. Mai mult, conținutul din mediul online poate fi afișat direct pe ecranul de 84 de inci al televizorului LG Ultra HD prin conectarea televizorului la internet cu funcția Wi-fi.

Ca de obicei, în zona de televizoare, o tehnologie apare și este văduvită de un conținut adecvat. Să sperăm că se va remedia acest lucru. Un semnal bun în această direcție, pe care ar trebui să îl aprecieze micorbiștii, este dat de Campionatul Mondial de Fotbal din 2014, care ar putea fi transmis în format 4K. Mai rămâne să poată fi recepționat.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep