HomeFeaturedFocusLumia este locomotiva Nokia

Lumia este locomotiva Nokia

Elop

A confirmat-o chiar CEO-ul celor de la Nokia, Stephen Elop (îl mai știți, este domnul care dă cu concurența de pământ, la propriu) cu ocazia publicării rezultatelor financiare ale companiei pe primul trimestru al anului calendaristic.

Rezultate care nu se ridică nici pe departe la nivelul celor ale Microsoft sau Google, dar care totuși arată o mare îmbunătățire pentru finlandezi. Asta dacă o pierdere de 150 de milioane de dolari poate fi privită ca un lucru pozitiv. Este o chestiune de optică, pentru că dacă ne uităm la perioada similară a anului trecut, pierderea era de un miliard de dolari. Așa că acum lucrurile sunt mult mai roze.

Profitul înregistrat în acest prim trimestru al lui 2013 a fost de 7,7 miliarde de dolari. Cifrele legate de gama Lumia, oferite cu aceeași ocazie și pentru aceeași perioadă de timp, ne arată 5,6 milioane de terminale vândute, cifră care marchează o creștere de 30% față de trimestrul anterior.

Având în vedere că planurile Nokia sunt destul de îndrăznețe (vorbeam mai devreme despre posibilitatea unui phablet de la Nokia), putem afirma că acest trend pozitiv s-ar putea să fie de perspectivă pentru finlandezi. Și, pentru bunul mers al pieței, să le dorim ca așa să se întâmple!

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep