HomeFeaturedFocusMai multe titluri de la Electronic Arts se vor închide

Mai multe titluri de la Electronic Arts se vor închide

the_sims_social

Legenda spune că în urmă cu mulți ani, Electronic Arts a transformat The Sims Online în EA-Land, un joc gratuit la care oamenii puteau cumpăra lucruri cu bani adevărați. Și au făcut asta, cheltuind mii de dolari. Jocul a fost foarte rapid închis, lăsându-i pe unii cu ochii în soare. Aceeași legendă spune că EA accepta micro-tranzacții la un joc aflat încă în beta, pe care apoi l-a închis, lăsându-i pe cei care au cheltuit bani cu buza umflată. Iar legenda spune că nu este sfârșitul, și într-adevăr, nu este, fiindcă Electronic Arts anunță închiderea jocului The Sims Social, la nici măcar un an de când a fost lansat.

Jocul de Facebook, la care unii jucători chiar au cheltuit bani reali, va fi scos din funcțiune alături de fiecare alt joc de pe Facebook produs de Playfish, un studiou pe care EA l-a achiziționat acum patru ani, pentru aproape 300 de milioane de dolari. Închiderile se vor petrece pe parcursul următoarelor luni, The Sims Social, SimCity Social și Pet Society fiind destinate să vadă interiorul unui incinerator pe 14 iunie.

Cei care încă mai joacă sunt încurajați, de EA, să cheltuiască toți banii virtuali care le-au rămas, fiindcă după aceasta dată nu vor mai fi buni de nimic. Totuși, vor primi oferte care să îi ajute să tranziționeze către alte jocuri, produse de PopCap, desigur, până când se vor supăra și pe PopCap.

Teoriile conspirative spun că înțelegerea dintre EA și Zynga, prin care au evitat să se dea în judecată tocmai din cauza lui The Sims Social și The Ville, ar fi fost un factor în luarea acestei decizii, nu doar realizarea că mulți oameni l-au jucat la început, dar când și-au dat seama că nu era nimic de capul lui, la fel ca toate celelalte jocuri similare de pe Facebook, numerele au scăzut.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep