HomeFeaturedFocusMark Zuckerberg atrage alte figuri marcante din IT în zona politică

Mark Zuckerberg atrage alte figuri marcante din IT în zona politică

Mark-Zuckerberg-Bill-Gates

Am mai spus-o și cu alte ocazii, fondatorul Facebook își ia foarte în serios inițiativa politică de a forma un grup de lobby pe lângă Congresul Statelor Unite cu intenția declarată de a modifica legea imigrației în această țară, și implicit legea muncii pentru imigranți. Nici alte inițiative, ca acordarea unei atenții mai mari educației tinerilor și accentuării rolului tehnologiei în această educație, nu sunt străine de acest grup.

Grup care tocmai s-a îmbogățit cu niște figuri marcante din zona de IT, lucru care arată că lucrurile sunt destul de serioase și că această nevoie de modificare a cadrului legislativ chiar este resimțită. Și dacă co-fondatorul Napster, Sean Parker nu vă impresionează, cred că figurile de top de la Microsoft, ale lui Steve Ballmer sau Bill Gates, dau un plus însemnat de greutate acestui grup, care se cheamă FWD.us.

Se confirmă cu această ocazie și talentul de politician pe care Zuckerberg îl dovedește, precum și faptul că Microsoft și Facebook pot fi parteneri atunci când este nevoie. La fel cum Bill Gates și Mark Zuckerberg se pot alia atunci când au un țel comun. De ce nu se poate și la noi?

via AllThingsDigital

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep