HomeFeaturedFocusMicrosoft și-a vândut divizia IPTV către Ericsson

Microsoft și-a vândut divizia IPTV către Ericsson

microsoft-mediaroom

Practic, compania deținută de Microsoft care se ocupa de acest segment de activitate, Mediaroom , va trece în proprietatea Ericsson, care va prelua și deservi în continuare cei peste 22 de milioane de abonați din toată lumea.

Microsoft a argumentat această mișcare prin mutarea focusului acestei zone de business către Xbox ca nouă platformă pentru serviciile IPTV oferite într-o forma Cloud TV de către compania din Redmont.

“With the sale of Mediaroom, Microsoft is dedicating all TV resources to Xbox in a continued mission to make it the premium entertainment service that delivers all the games and entertainment consumers want – whether on a console, phone, PC or tablet. And with 76 million Xbox 360 consoles around the world with 46 million Xbox LIVE members, it is a mission that gets us out of bed in the morning.”

Mediaroom, companie care a luat ființă în 2007, ajunsese la o cotă de piață de 25% pe zona de televiziune IP. Cei de la Ericsson speră să meargă în aceeași direcție, mizând puternic pe viitorul acestui tip de televiziune, mult mai pretabilă la filosofia on-demand decât cea clasică.

via Microsoft Blog

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep