HomeFeaturedFocusO noua utilizare pentru iPad: legătura dintre mame și nou născuți

O noua utilizare pentru iPad: legătura dintre mame și nou născuți

image

Cred că la asta încă nu v-ați gândit: să folosiți iPad-ul pe post de instriment de comunicare dintre mamă și proaspătul său copilaș. Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles a venit cu ideea asta în cadrul programului BabyTime pentru secția de nou născuți. Prematurii, care trebuie izolați de restul ”colegilor” pot fi acum văzuți de părinți (mame în special) cu ajutorul conexiunii video dintre două iPad-uri. La fel de bine, soluția se aplică și pentru cazurile în care mama este în situația de a nu-și putea vizita copilașul din cauza unor complicații de la naștere și nu se pot deplasa.

Nu prea îmi dau seama dacă iPad-ul e ținut de o persoană sau e montat cumva pe pătuțul copilului, cert este că fiecărui nou născut i se alocă o tabletă. Mama primește și ea una, având voie doar de două ori pe zi (?!?!) să folosească BabyTime.

Acțiunea Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles vine după ce același spital și-a dotat echipele cu iPhone-uri ca să crească nivelul de colaborare dintre membrii diferitelor echipe din spital sau să permită doctorilor să acceseze remote informații despre pacienți.

Clar, nu e ceva rău. Dar parcă mi se pare puțin prea …. SF.

via tuaw

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep