HomeFeaturedFocusMobile Marketing Conference 2013: ar trebui sa participi daca te interesează viitorul...

Mobile Marketing Conference 2013: ar trebui sa participi daca te interesează viitorul în mobilitate

image

Mobile Marketing Conference 2013 este un prim eveniment complet, dedicat zonei de mobilitate din România, structurat pe două zile (16-17 mai). Două zile de conferințe, o întâlnire a dezvoltatorilor de aplicații mobile plus o primă gală de premiere pentru cele mai interesante proiecte din România pe mobilitate. Mobile Awards, căci așa se numește gala de premiere, este momentul în care se vor anunța care sunt cele mai bune aplicatii, campanii și mobiste-uri create pe plan local. Clar, dacă te interesează domeniul, nu ar trebui să lipsești de la eveniment. Deși un domeniu în vogă, mobilitatea e încă o zonă prea puțin explorată și valorificată în România.

Sunt două evenimente despre care vreau să vorbesc mai pe larg: un training despre Mobile Marketing (pe 17 mai) și o întâlnire a dezvoltatorilor locali de aplicații mobile (Mobile Apps Meetup) pe 16 mai.
Mobile Apps Meetup, ținut pe 16 mai, include două sesiuni de seminarii, în care dezvoltatorii locali de aplicații mobile și cei ce se gândesc să intre în acestă zonă se vor întâlni să schimbe idei. Se prezintă studii de caz și se va putea discuta pe marginea inovațiile tehnologice și a resurselor prezente pe plan local. Altfel spus, un prilej de socializare, de schimb de idei și de câștig pentru experiența în afaceri.

Nu uitați că înscrierea la Mobile Apps Meetup este gratuită:

Tot pe 16 mai are loc și Mobile Awards – gala de premiere unde vor fi premiate cele mai inovative, creative și apreciate campanii și aplicații mobilede la noi. Cele 13 categorii deja anunțate sunt: Marketing (Cea mai buna campanie prin SMS; Cea mai buna campanie de marketing mobil; Cel mai bun mobi site de companie / brand; Cea mai buna aplicatie mobila de brand / produs; Cea mai buna campanie care a folosit tehnologii noi (Geolocation, NFC, Augmented Reality, QR Codes) ), Aplicatii (Utilities (ghiduri, instrumente); Payment (plati utilitati, aplicatiile bancilor, operatorilor telecom etc); Entertainment; Publishing; Others), Premii speciale (Windows Phone; Best Taxi Application; Best Tablet Application).

O să fim și noi prezenți acolo în prima zi – e o ocazie potrivită să ne întâlnim, nu credeți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep