HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S4 lansat interesant în România … și parcă am mai...

Samsung Galaxy S4 lansat interesant în România … și parcă am mai văzut undeva asta

Sorin Manea

În seara asta, într-un București preocupat de simularea unor pericole reale, Samsung Electronics a adus noul Galaxy S4 pe calea aerului. O intrare spectaculoasă, pentru un produs spectaculos. Încet dar sigur, Samsung își continuă odiseea de poziționare a produselor în zona de life-style, ca și concurenți direct pentru cele făcut de Apple.

Nu pot să spun că ideea de a face o astfel de lansare e rea. Doar că … am mai văzut-o undeva.

Trecând peste asta, ce e important de reținut: în România s-a prezentat modelul Samsung Galaxy S4 cu procesor Quad-Core la1,9 GHz. Nu e o garanție că doar acesta va fi găsit în oferta operatorilor, unde deja s-a anunțat că primele livrări se vor face din 29 aprilie.

„Galaxy S4 este mai aproape de utilizator, venind cu o varietate de funcţii care ne ajută să rezolvăm eficient sarcinile de zi cu zi şi să interacţionăm într-un mod autentic şi creativ cu prietenii şi familia. De asemenea, camera foto performantă și numeroasele opțiuni pe care le oferă îl vor face un partenerul potrivit pentru toate aventurile și experiențele noastre”, a declarat Sorin Manea, Head of Telecom Division în cadrul Samsung Romania.

Totodată astăzi au apărut și primele review-uri românești de Samsung Galaxy S4. Le puteți citi la Victor și la Dan până va ajunge și la noi.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep