HomeFeaturedFocusSăptămâna viitoare începe târgul de cariera Angajatori de TOP

Săptămâna viitoare începe târgul de cariera Angajatori de TOP

7

Așa cum v-am mai povestit, ediția cu numărul 14 a târgului de carieră Angajatori de TOP va avea loc în perioada 12-13 aprilie, la Sala Palatului din București, și le oferi vizitatorilor oportunitatea de a aplica la 3200 de poziții deschise. Topul domeniilor reprezentate în funcție de numărul companiilor prezente la eveniment sunt: IT, FMCG, Audit&Consultanta, Inginerie, BPO, Financiar-Bancar.

În cele doua zile ale evenimentului sunt așteptați peste 15 000 de candidați, profesioniști cu experiență, dar și studenți sau proaspăt absolvenți care pot aplica atât pentru joburile deschise dar și pentru programele de internship și management trainee oferite de cele peste 90 de companii participante.

În cadrul evenimentului de carieră Angajatori de TOP, tinerii vor putea aplica la peste 30 programe de internship & trainee.

tabel ADT

Conform unui studiu realizat de Catalyst Solutions în perioada februarie – martie referitor la programele de internship & trainee oferite studenților, masteranzilor dar și proaspăt absolvenților, 93% dintre companii au raspuns că obiectivul unui astfel de program este de a selecta cei mai buni candidați juniori pentru a-i forma și păstra în companie.

“Endava este un angajator foarte activ în domeniul IT, iar în 2012 ne-am dublat numărul de angajați în România la peste 660. La începutul lunii martie am demarat în sediul nostru din București programul de angajare pentru absolvenți unde avem 10 participanți, care vor trece initial printr-un training intensiv de 2 luni, iar ulterior vor fi implicati in proiecte comerciale și simultan vor beneficia de coaching din partea colegilor noștri cu experiență. De la începutul programului, absolvenţii din acest program au contracte de muncă pe perioadă nedeterminată. De asemenea, în luna iunie vom demara programul de practică pentru studenti, un program full-time platit care se adreseaza studentilor la facultatile de profil IT si pentru care avem 15 locuri” a declarat Alexandra Covaci, Head of Talent Management and Recruitment, Endava.

“Anul acesta, cu ajutorul evenimentului “Angajatori de TOP”, suntem convinsi ca vom atrage din nou tineri talentati, dedicati si ambitiosi. Noua campanie de recrutare “Start at a higher level” isi propune descoperirea a 50 de absolventi cu profil economic, tehnic, matematic si juridic, dornici sa inceapa o cariera de succes in audit si consultanta. Ernst & Young are deschise aceste oportunitati in sediile din Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara” a declarat Raluca Ardeleanu, Recruitment Specialist, Ernst & Young.

Totodata, în cadrul târgului de carieră Angajatori de TOP, candidații pot participa la 25 conferințe și workshop-uri unde vor avea oportunitatea de a interacționa cu angajatori precum: Microsoft, IXIA, HP, Genpact, IBM, Oracle, Accenture, Computer Generated Solutions, Philip Morris, 1&1 Internet Development, Procter & Gamble, Romtelecom, JTI, PepsiCo, DB Schenker, ING Asigurari de Viata, BearingPoint, Orange Romania, KPMG, Deloitte, Bitdefender, McDonald’s România, Asseco SEE, Ernst&Young, BRD – Groupe Société Générale, Nestlé România.

Noutatea evenimentului o reprezintă lansarea ediției vituale în perioada 24 -27 aprilie. Pornind de la ediția fizică a evenimentului, am creat o platformă online care va oferi vizitatorilor oportunitatea de a interacționa direct cu reprezentanții companiilor și de a afla mai multe informații despre joburile pentru care pot aplica. Evenimentul va avea loc la nivel national și le oferă candidaților din toată țara șansa de a vizita evenimentul Angajatori de TOP.

Pentru a-și crește șansele de a obține unul dintre joburile disponibile la Angajatori de TOP, le recomandăm candidațiilor să se informeze despre companiile participante pe www.hipo.ro, să se înscrie la workshop-uri de carieră și conferințele tematice unde vor primi informații utile despre dezvoltarea lor profesională.

Accesul publicului va fi permis vineri 12 aprilie, în intervalul 10:00 – 18:00 și sâmbătă 13 aprilie, în intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului, Bucuresti.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep