HomeFeaturedFocusSecurea războiului îngropată cu coada afară

Securea războiului îngropată cu coada afară

lg_display

Cam plastică această comparație dar reflectă destul de bine situația dintre marii rivali Samsung și LG în disputa pe marginea tehnologiei OLED. Deși cu ceva vreme în urmă păreau că au reușit să ajungă la un consens și încercau să rezolve acest conflict pe cale amiabilă, în spatele ușilor inchise (lucru pentru care i-am admirat și care părea firesc pentru două companii emblematice din aceeași țară), se pare că tensiunile se amplifică.

Poliția din Seul a făcut ieri o vizită la sediul Samsung Display, compania din cadrul grupului care se ocupă și de tehnologia OLED, acest măr al discordiei, în căutarea unor dovezi care să confirme bănuielile că la dezvoltarea acestei tehnologii au fost folosite și informații procurate pe căi neortodoxe, de la angajați sau colaboratori ai LG Display, compania omoloagă din grupul rival.

Nici cei de la Samsung, nici autoritățile nu au detaliat deloc întâmplarea, iar cei de la LG au susținut că nu au apelat la poliția din Seul în legătură cu această dispută. Conform celor de la Bloomberg, au mai avut loc în trecut astfel de vizite neamicale ale poliției, care s-au lăsat cu puneri sub acuzare ale unor angajați pentru scurgerea de informații secrete dinspre LG înspre Samsung.

Având în vedere declarația LG, care susține că nu a înaintat o plângere în legătură cu fierbintele subiect OLED către poliție, mai există o rază de speranță că situația poate fi dezamorsată în mod pașnic. Deși, dacă luăm în calcul sumele de bani care reprezintă miza acestei dispute, raza noastră de speranță este pe cale să pălească.

via Bloomberg

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep