HomeFeaturedFocusUn nou membru în familia HTC: 608t

Un nou membru în familia HTC: 608t

htc-608t

La doar câteva zile după ce ne-a atras atenția HTC 606w, producătorul taiwanez lasă să scape câteva informații despre un aparat asemănător. Inclusiv numele trădează aceste similarități, pentru că vorbim de HTC 608t. Sper să fie doar denumiri de cod și să avem parte de alte nume comerciale, pentru că riscul de a le încurca este destul de mare.

Mai ales că și la capitolul aspect cei doi frați sunt destul de asemănători. Caracteristica de bază care îi unește este dată de împrumutarea celor două boxe frontale de la fratele mai mare și capul familiei în același timp, HTC One.

Ne-ar fi plăcut să mergem și mai departe cu comparația și să intrăm în zona de detalii tehnice, dar, din păcate, deocamdată nu se știu prea multe astfel de caracteristici pentru 608t. Doar vreo două detalii, ne anunță că vom avea un procesor quad-core în acest Android și o cameră de 8 megapixeli. Ambele caracteristici se regăsesc și la 606w, astfel că lucrurile încep să fie din ce în ce mai confuze. Sper doar ca modelul prin care fiecare posibilă categorie de cumpărători să fie țintită cu un model de aparat (pe care Samsung la adoptat cu succes) să nu fie dus într-o extremă nefericită. Chiar și pentru piața din Asia, acolo unde HTC 608t urmează si fie lansat, poate fi riscant.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep