HomeFeaturedFocusMotorul electric se pretează și la două roți

Motorul electric se pretează și la două roți

ebike

Am văzut că motoarele electrice încearcă să își facă loc din ce în ce mai des în viețile noastre. Autovehiculele se pare că nu mai au nici o scăpare, am văzut că și producători de tradiție în zona sportivă, precum Ferrari, sunt prinși de acest microb. Am văzut chiar plăci de surfing motorizate electric. Așa că o bicicletă electrică nu ar trebui să mai mire pe nimeni.

Este vorba despre cei de la Specialized și a lor Turbo e-bike, pe care muți fani ai pedalatului s-ar putea să o aprecieze, deși tocmai în pedalat lovește. Și mai lovește cu o cruditate ieșită din comun în portofelele celor care ar înclina spre un astfel de produs, cu un preța apropiat de cel al unei mașini decente. Vorbim de 5900 dolari. Prețul este pentru Statele Unite.

Cu o autonomie de cel puțin o oră la viteza maximă de 45 km/h, produsul pare adresat celor care folosesc un astfel de mijloc de transport în mediile urbane aglomerate. Chiar și așa, nu reușesc să diger un astfel de concept. Dacă la autovehicule, rolul motorului electric este evident scăderea poluării, aici nu prea îl mai văd. Mai ales că o bicicletă este îmbrățișată ca mijloc cotidian de transport de către pasionați care nu cred că vor fi dispuși să renunțe, nici măcar parțial, la plăcerea pedalatului.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep