HomeFeaturedFocusUn proiect nou de la Bethseda

Un proiect nou de la Bethseda

bethseda

Pe lângă inevitabilul Fallout 4, Bethesda pregătește ceva nou, ceva ce nu este Fallout 4. Pe contul de Vine al companiei (Vine fiind ca un fel de Twitter pentru video, dar numai pentru iPhone și folosit predominant pentru a filma mâncare) și-au făcut apariția câteva secunde dintr-un teaser al unui trailer al unui anunț al unei dezvăluirii a unei reclame a unui nou proiect la care lucrează compania.

Afișând sârmă ghimpată, documente vechi, și vinil, nu se știe exact despre ce ar putea fi vorba. Unele zvonuri indică Project Zwei, acel joc de groază pe care Bethesda îl dezvoltă alături de Shinji Mikami(creatorul lui Resident Evil), iar altele sugerează un nou Wolfenstein. La acest joc ar lucra ZeniMax Suedia, numit anterior MachineGames, format în 2009 de foști angajați ai studioului Starbreeze, oameni care au plecat de la companie înainte de Syndicate.

Un anunț oficial al acestui teaser de trailer de ori ce ar fi, probabil va urma în următoarele săptămâni. Posibil iar pe coperta unei publicații deținute de un lanț masiv de distribuție.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep